KENIKMATAN BERCINTA SEORANG GADIS =D

Khamis, September 22, 2011 Haiyum Haffiz 2 Comments



Di suatu petang , si lelaki(amir) merancang untuk mengambil si perempuan(ana) pulang dari kerja dengan menunggang motosikal  YAMAHA 125Z nya .Tiba-tiba talifon bimbit Ana berbunyi lantas kedengaran suara garau di dalam talian..


Amir : Ana petang ni abang ambil Ana ye, abang tunggu dekat tempat biasa .Abang nak 
           bawa sayang ronda-ronda la [tutur kata jelas dengan senyum dan hati kecilnya 
           berkata kali ni mesti aku dapat]
Ana : Abang nak ambil Ana? ronda-ronda ? yeah ! nak pergi mana bang ?
Amir : Abang nak bawa sayang abang ni pergi satu tempat paling istimewa dalam 
           duina ni untuk sayang abang ni, Ana malam free kan? tempat ni kalau malam lagi 
          cantik , bak kata Mr.s , LAGI GELAP LAGI NIKMAT, hehehe..
Ana : ala sweetnye abang ni , terharunye ana , eeeee.. tak saba nak jumpa abang la ..
Amir: Saba k sayang kejap je lagi nanti kita jumpa 
Ana : ok la abang nanti petang kita jumpa k bye , sayang abang lup u lup u darling.
Amir : bye 

Yeah ! 25% misi syaitan telah berjaya , syaitan melompat2 kerana jarum peniti kita sudah separuh jalan mengatur langkah.

seperti yang di janjikan , mereka berjumpa di tempat yang dijanjikan .


Ana : Sayang ! eeee.. rindunya , (ana sambil memeluk kekasihnya itu)
Amir : Abang pun , meyh sini abanng pakaikan helmet , 
Ana: ( ala sweetnye die , gentlement gitu :) )
Amir : ok jom kita gerak ! 
Ana : Abang ! janganlah bawa laju sangat ana takut , 
Amir : kalau takut peluk la abang kuat ,SAFETY FIRST .
Ana : eee. nakalnya die ni , (ana mencubit amir lantas memeluknya badan Amir dari 
           belakang)
Amir : Ana abang risaukan ana ni , takut jatuh , peluk lah kuat lagi , rapatkanlah lagi
           badan sayang tu ,baru seimbang ,
Ana : Manjanya die ni , yela ana peluk ni , kuat-kuat ni . (2 aset ana yang melambung itu
           kini sudah lekap di belakang Amir )

Syaitan melompat lagi ! dengan berkata : AKU BERJAYA , MANUSIA BODOH , PENTINGKAN HAWA NAFSU SAHAJA , SEBENTAR LAGI AKAN KU BAWA MEREKA KE DALAM NIKMAT NERAKA , YAHOO!! suka syaitan rancangan dah hampir 50% berjaya

Setelah puas meronggeng di kota . Amir membawa Ana ke tempat yang dikatakan tempat paling istimewa itu.
Hari kian gelap , taman itu hanya di terangi oleh cahaya bulan sahaja , dingin sahaja udara di sana .Amir mengambil tempat yang agak tersorok dan indah pemandangannya kerana menghadap bulan . Syaitan pun telah bersiap sedia untuk merosakkan kan akidah manusia-manusia ini .


Amir : sayang kita duduk sini lah , harap sayang suka tempat ni .


 Ana kelu seribu bahasa  dan bersuara dengan nada yang agak perlahan , 


Ana : Amir thanks sebab bawa Ana ke tempat yang indah ini , Ana sayang Amir sangat-sangat , I LOVE YOU AMIR ! 


Amir segera memeluk Ana dengan membalas kata hikmat itu dengan mengatakan ' I LOVE YOU TOO SAYANG' , mereka berkucupan dan saling berasmara melayan perasan mereka yang kononnya itu cinta sejati . Nilai hormat dan ketimuran gadis melayu telah hilang , agama , keluarga , TUHAN  semua sudah tiada rasa bersalah atau takut ,yang penting bagi mereka hanyalah kepuasaan dan Nafsu hanyalah satu tiada yang lain. Tanpa di jangka , petir sabung menyabung di taman itu , mereka yang asyik dengan melayan kenikmatan neraka itu langsung tidak perasan akan keadaan taman itu , dan secara tiba-tiba sebuah panahan petir telah menyabung mereka , dengan sekelip mata mereka hangus dan terpelanting agak jauh dari tempat mereka beradu asmara . MAYAT mereka di temui orang ramai di tengah-tengah jalan raya , dan yang amat mengerikan dan memalukan , mereka ditemui didalam keadan kulit mereka berlubang dan ada yang menampak kan tulang ,  dan mereka masih berpelukkan serta dalam keadaan separuh BOGEL , nauzubillah..



pengajaran :

Kita jangan mendekati zina , tunduk kemahuan syaitan dan sanggup membelakangkan agama demi kepuasan NAFSU yang
telah menyelubungi diri . ALLAH murka manusia yang mendekati zina dan menjadi NAFSU sebagai temannya

You Might Also Like

2 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam